Valmistus- ja suunnittelutyöt

yrityksille ja yksityisille!

Koneistus, hitsaus, ym. metallityöt
Suunnittelu, lujuuslaskenta, 2D-kuvat

››› Palvelut

Palvelut

Kymen Koneenrakennus pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua.

Voimme tarjota tuotteiden tai laitteiden suunnittelupalvelut, analyyttiset lujuusanalyysit, valmistuskuvien piirtämisen ja dokumentoinnin prototyyppivalmistuksen ohessa. Kokemusta on myös sähkö- ja automaatiotekniikasta. Esimerkki kokonaisvaltaisesta ratkaisusta: 3-akselinen CNC-kaiverruskone


Vahva hitsaustekninen osaaminen.

Kymen Koneenrakennuksella on vahva hitsaustekninen osaaminen. Yrityksen perustaja on työskennellyt aikaisemmin voimalaitoskattiloiden paineenalaisten osien valmistus- ja korjaustöissä. Käytännön kokemusta täydentää hitsaustekniikan ja teräsrakenteiden diplomi-insinöörin koulutus. Tarjoamme laadukkaat, siistit ja virheettömät hitsaukset mm: säröjen aukaisu ja korjaus, pinnoitushitsaukset ja koneistukset, pienet teräsrakenteet ja kokoonpanot ym... Muutama esimerkki:


Koneistus- & korjaustyöt.

Tarjoamme koneistustyöt asiakkaan piirustusten mukaan ja tarpeen vaatiessa avustamme kappaleiden/osien suunnittelussa ja riittävän vaatimustason ja laadun määrittämisessä. Tutustu konekantaamme ja valmistamiimme osiin. Teemme myös erilaisten koneiden ja laitteiden korjaustöitä (mekaanisten vikojen korjaus, laakereiden vaihto, koneistukset, korjaushitsaukset, sähkövikojen etsintä ym.). Esimerkiksi sorvin valurautaisen kääntö/huippukelkan trapetsimutteripesän korjaus: